Álarcosbál

6490 Ft

Álarcok színes kavalkádja – és nem mindig tudni, ki van az álarc mögött… Az Álarcosbál titkos szerepes partijáték akár 13 fő számára is. A játékosok egy karneváli forgatagban cserélgetik álarcaikat úgy, hogy egy idő után maguk sem tudják biztosan, milyen maszkot viselnek. Ezért amikor elő kell lépnie egy-egy szereplőnek, többen is jelentkezni fognak, és aki tévedett, az fizetni fog! Mások szándékainak felismerését fejlesztő társasjáték.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha elérhető a termék!

Leírás

Hagyományosan a karneválok varázsa, dacára a fényűző pompának, nem díszletben rejlik, hanem abban a bizsergető tényben, hogy nem tudjuk, kit rejtenek az állarcok. Bárki lehet bárki, míg bármi történik.

Az Álarcosbál ezen is csavar egyet. Mert hagyján, hogy nem tudjuk, a többi maszk kit rejt, ebben az őrült forgatagban azt is csak sejteni fogjuk, hogy mi magunk kik vagyunk. Bárki nyíltan bejelentheti, hogy ki ő és élvezheti a szerepe által biztosított előnyöket anélkül, hogy a szerepet felfedné a többiek előtt. Kivéve persze, ha valaki magáról gondolja, hogy márpedig ő a király. De ebben a játékban az is megtörténhet, hogy egyszerre három játékos hiszi magát királynak. Az ilyen sértésért viszont fizetni kell! A szerepek cserélődnek, az arany rakoncátlan vándorol gazdáról gazdára.

Még ha táncra nem is perdülünk az asztal körül, ebben a játékban egy forduló után már alig lehetünk biztosak abban, hogy ahol az előbb még a püspök kokettált, nem a bíró vagy az inkvizítor áll-e azóta. De ebben a játékban pont az a szép, hogy a ravaszkodást a félreértéstől csak egy egész vékony hajszál választja el.

Gyártó

Gémklub

További információk

Ajánlott életkor

10+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

2-13

Játékszabály nyelve

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álarcosbál” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .