Barakka

6490 Ft

A Barakka egy messzi földön híres és bölcs uralkodó, Sadid al-Rashid kedvenc kártyajátékaként vonult be a történelembe. A nagy vezír nem csak legendás harcos, hanem kitűnő játékos hírében is állt.

Layla, a lánya volt a legféltettebb kincse, akit hercegek, nemesek próbáltak jobb kedvre deríteni. A lány halálos szerelembe esett egy furfangos észjárású, ám de alacsony sorból származó Omar nevű fiúval.

A Barakka egy könnyen és gyorsan tanulható, egyszerű szabályokkal rendelkező, de változatos játék, amit párban vagy egyedül lehet játszani. A játék alapja a szett gyűjtögetés, amit megfűszerez egy kellemes memória faktorral. A játékosok célja 5 különböző marokkói mintázat minél értékesebb szettbe gyűjtése, miközben igyekeznek fejben tartani a már megszerzett kártyáik értékeit, azokat ugyanis a játékvégi pontozásig már nem lehet megtekinteni.

Csak rendelésre

Leírás

Kétfős játék esetén a játékosok egyetlen, közös húzópakliból vagy a mellette lévő két dobópakli valamelyikéről szerezhetnek meg kártyákat és adhatják hozzá azokat a gyűjteményeikhez. Ám a begyűjtést követően a sorozataikban lévő lapok értékeit nem nézegethetik, mindig csupán a legfelső kártyjukat látják. Így rendkívül fontos lesz memorizálni a már megszerzett kártyákat, ha ugyanis valaki hibázik, és a sorozatában nem szerepel 1-es érték, vagy bármelyik lap duplán szerepelne, azt a színsorozatot elveszítette.

Az egyszemélyes játékmód ehhez képest annyit módosul, hogy két húzó- és egyetlen dobópakli van, a játékos pedig mindkettő húzópakliból húz egyszerre, 1 kártyát megtart, 1-et eldob, és a dobópakliból nem húzhat lapot. A kártyák értékeinek megnézése természetesen továbbra is tiltott.

Ezt a két játékmódot tovább tudja még fűszerezni a szabályban található 2 játékvariáció, valamint a 2 minikiegészítő pakli is.

Ha kíváncsi vagy rájuk, megtetszett a Barakka, akkor ne habozz, rendeld meg mielőbb, hogy téged is elcsábíthasson a mesés keletet idéző társasjáték!

Gyártó

Vagabund

További információk

Ajánlott életkor

9+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

1, 1-2, 2

Játékszabály nyelve

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barakka” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You're viewing: Barakka 6490 Ft
Értékelés: 0 / 5
Kosárba teszem