Planet - Egy éledő világ a tenyeredben!

8490 Ft

Családi bolygóépítés: tegyétek az állatok számára élhetővé a saját világotokat! A Planet – Egy éledő világ a tenyeredben egyszerű szabályú, változatos családi társasjáték. A játékosoknak a saját háromdimenziós bolygójukra kell tereplapkákat választaniuk úgy, hogy az minél több állat számára legyen vonzó. A térbeli gondolkodást és az előre tervezést fejlesztő társasjáték.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha elérhető a termék!

Leírás

Bár különbözőek vagyunk mi emberek, mindenkiben van valami közös, ez pedig az alkotási vágy. Mindenki szeretne valami maradandót alkotni, valami olyan dolgot, ami monumentális és különleges. Mi sem lehetne monumentálisabb pedig egy bolygónál.

Planet – Egy éledő világ a tenyeredben! társasjátékban minden játékos egy 3D bolygót épít, majd benépesíti azt különböző állatokkal. Ahogy a játék alcíme is utal rá, élet formálódik a tenyerekben, ahogy óceánok, erdők és sivatagok kerülnek fel mágneslapka formájában. Minden fordulóban a játékosok egy elemmel bővíthetik a bolygóikat és annak függvényében, hogy milyen lapkát választanak, lehetőségük lesz különböző állatkártyák megszerzésére.

Minden állatnak különálló igényei vannak, hiszen egy jegesmedvét nem tehetünk be a sivatag közepére, ez mondjuk magától értendő, de sok apró elvárásnak meg kell felelni, hiszen minden állat csak egyetlen egy bolygót fog majd otthonának tekinteni a játék végén.

Gyártó

Gémklub

További információk

Ajánlott életkor

8+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

2-4

Játékszabály nyelve

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Planet – Egy éledő világ a tenyeredben!” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .