Bang! Aranyláz

4490 Ft

A nagy sikerű Bang! kiegészítője – szerezz aranyrögöket, és vegyél menő felszereléseket… A Bang! Aranyláz a népszerű, titkos szerepes partijáték kiegészítője, ami új karaktereket és egy új laptípust hoz a játékba (az aranyrögökért megvásárolhatókat), illetve lehetővé teszi, hogy a kiesett játékosok szellemekként támogassák a csapatukat. A játékhoz szükség van a Bang! társasjátékra!

Elfogyott

Értesítést kérek, ha elérhető a termék!

Leírás

A nap lenyugodóban volt, csak ők ketten álltak kint a poros utcán, az idő lelassult és talán meg is állt – számukra biztos. Hosszú ideig csak nézték egymást szemrebbenés nélkül, egy váratlan pillanatban azonban a bandita keze megremegett, nem is várt többre a seriff, a másodperc tört része alatt előkapta fegyverét és tüzelt. Pár pillanattal később a bandita magatehetetlenül rogyott össze a város főterén.

Ez is lehetne a Bang! kártyajáték egyik forgatókönyve, de akár az is, hogy a seriffet hátba lőtte valaki, mielőtt előkapta volna a fegyverét. Számtalan lezárással érhet véget egy ilyen történet, hiszen a vadnyugat nem éppen a legbarátságosabb hely.

Bang! egy olyan kártyajáték, amelyben minden játékosnak van egy titkos szerepe, ezektől függően pedig különböző feladatai. A játék során a banditáknak célja lelőni a seriffet, ameddig a seriff és segéde próbálja az ellenkezőjét tenni, az árnyak között viszont megbújnak renegátok is, akiknek célja, hogy mindenki elhulljon, kivéve őket. Mivel a játékosok kiléte rejtett, így egyik játékos sem fogja tudni, hogy az asztal túloldalán ülő játékostárs szövetséges vagy éppenséggel ellenség, az egyedüli személy a seriff, akit mindenki ismer a városban, ő bátran viseli a csillagját, egészen addig, ameddig egy golyó át nem üti azt Minden pisztolyhős a titkos szerepe mellett egy-egy teljesen egyedi karakterrel kezdi a játékot, amelynek különleges képességei segíthetnek a célok elérésében. A játék során aztán ezek mellé újabb eszközök és fegyverek kerülhetnek, hogy a vadnyugati hírnév mellé némi átütőerő is társuljon.

Főleg akkor, ha kedvünk van a játék kiegészítőit is beledobni a partiba, a Bang! Dodge City, a Bang! Aranyláz és a Bang! Gyilkos Kaliber között válogatva egy teljes arzenál vár a játékosokra, hogy szitává lőjék, akit csak akarnak, persze előbb meg kell tudni, kit is kellene. A játék pedig ettől válik érdekessé, hogy nem csak a ravasz meghúzásáról szól, hanem arról is, hogy megismerjük a játékostársaink szándékait. Ha jól döntünk életben maradunk, ha nem, számíthatunk pár golyó ütötte lyukra a mellkasunkon.

Gyártó

Gémklub

További információk

Ajánlott életkor

8+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

4-7

Játékszabály nyelve

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bang! Aranyláz” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Bang! Aranyláz

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
SKU 8032611691034 Kategória