Marvel United

17890 Ft

A főgonoszok új fenyegetést jelentenek világszerte, akik viszályt szítanak, hatalomra törnek és igyekeznek eltiporni a hétköznapi embereket. Vajon milyen remény maradhat egy olyan világban, ahol nyugodtan szövögethetik ármányos terveiket? Ám ahol megjelennek a gonoszok, ott feltűnnek a hősök is! Bejárják a kontinenseket, elkötelezetten védelmezik az ártatlanokat és elhárítják a fenyegetéseket, hogy végül magukkal a főgonoszokkal is leszámolhassanak egyszer és mindenkorra.

EZT A HARCOT A VILÁG MEGMENTÉSÉÉRT VÍVJÁTOK, AHOL A GYŐZELEM CSAK AKKOR LEHETSÉGES, HA A HŐSÖK SZÖVETSÉGET KÖTNEK!

Csak rendelésre

Leírás

A Marvel United társasjátékban legfeljebb négy játékos öltheti magára a kedvenc Marvel szuperhősének jelmezét, és követhet el mindent annak érdekében, hogy megakadályozza a főgonoszokat tervük végrehajtásában. A játékban hét hős kapott helyet (Vasember, Amerika Kapitány, Fekete Özvegy, Hulk, Marvel Kapitány, Hangya és Darázs személyében, a legyőzésre váró főgonoszokat pedig Vörös koponya, Ultron és Kiképző avagy a Taskmaster személyesíti meg. A játék kooperatív, tehát a hősöknek össze kell dolgozni, ha sikerre szeretnék vinni a küldetésüket. Ehhez a megfelelő kártyák kijátszása szükséges, amelyekkel a hősök mozoghatnak, harcolhatnak az ellenfelekkel, és ügyködhetnek a gonosz tervének megakadályozásán. A játék során természetesen meg kell menteni a túszul ejtett lakosságot és le kell győzni a főgonposz csatlósait, végül pedig magát a főgonoszt is mielőtt ördögi tevét véghez vinné.

Gyártó

Delta Vision

További információk

Ajánlott életkor

14+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

1-4

Játékszabály nyelve

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marvel United” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You're viewing: Marvel United 17890 Ft
Értékelés: 0 / 5
Kosárba teszem