Ticket to Ride - London (angol)

7990 Ft

A játék önmagában játszható! FIGYELEM! A társasjáték angol nyelvű, és angol nyelvű játékszabályt tartalmaz!

Üdvözlünk Londonban a 70-es években!

Csodáld meg a lenyűgöző kilátást a Tower épületéről, vagy sétálj át a csodálatos Hyde parkon. Menj a Baker streettől A Big Benhez, közben nézd a várost és élvezd az utazást! Ebben a gyorsított tempójú Ticket To Ride játékban a játékosok buszok használva versenyeznek egymással a forgalmas New York-i utcákon, hogy meglátogassák a legrangosabb turisztikai látványosságokat és teljesítsék a menetlevelükön szereplő úti célokat. Az elegánsan egyszerű Ticket to Ride New York a kezdők és a tapasztalt játékosok részére is egy szuper élményt jelent.

Ismerd meg a játékot 3 perc alatt és játssz órákig!

Vigyázz, mert ez a játék elvarázsol és a rabjává tesz. Mindegy, hogy hány éves vagy. Az Alan R. Moon által tervezett Ticket To Ride játékok az elmúlt 10 év legnépszerűbb játékai. Több, mint 3 millió eladott játék, több tucat nemzetközi díj.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha elérhető a termék!

Leírás

Minden játékos 17 emeletes busszal, két szállító kártyával és egy vagy két rendeltetési hellyel kezd, amelyek megmutatják a londoni helyszíneket. A játékosok a körükben vagy húznak két szállítási kártyát a pakliból, vagy pedig öt felfelé néző kártyát jelenítenek meg (vagy vesz egy felfelé mutató buszt, amely a játék mind a hat színének számít); vagy igényelnek egy útvonalat a táblán úgy, hogy eldobják a kártyákat, amelyek megegyeznek az igényelt útvonal színével (bármilyen kártyakészlettel, amely lehetővé teszi egy szürke útvonal igénylését); vagy húznak két rendeltetési jegyet, és legalább egyet megőriznek. A játékosok felváltva végzik, amíg valakinek legfeljebb két busza van a készletben. Ekkor minden játékos egy utolsó fordulót vesz fel, beleértve azt a játékost is, aki a játék végét váltotta ki. A játékosok összegezik a pontokat, és pontokat szereznek a (1) a játék során igényelt útvonalakról, (2) a kitöltött céljegyekről (a jegy két helyének összekapcsolásával a buszok folyamatos vonalával) ), és (3) a körzetek, amelyeket összekapcsoltak. (A körzet 2-4 helyből áll, és 1-5 pontot szerez egy körzetre, ha az összes helyét összekapcsolja a busszal.) Ha nem vesz el egy kitöltött rendeltetési jegyet akkor pontokat veszít, viszont mindenki kapja a magas pontszámot.

Gyártó

Days Of Wonder

Gémklub

További információk

Ajánlott életkor

8+

Játék nyelve

angol

Játékosok száma

2-4

Játékszabály nyelve

angol

Kivitel

Önálló játék

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ticket to Ride – London (angol)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .