Avalon

4990 Ft

Ármánykodás és titkos szerepek Artúr király udvarában. Az Avalon nagy sikerű, titkos szerepes partijáték nagyobb társaságoknak. A játékosok célját az határozza meg, hogy melyik csapathoz tartoznak: meg kell találniuk a Szent Grált vagy meg kell akadályozniuk ezt. Viszont nem mindenki tudja, kikkel is van egy csapatban… Mások szándékainak felismerését fejlesztő társasjáték.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha elérhető a termék!

Leírás

A királyok korát a legendák mellett ármányok és intrikák övezték. Aki hatalmon volt soha nem érezhette magát igazán biztonságban, hiszen mindenkinek fájt a foga a trónra és ezzel a vele járó hatalomra. Pontosan ezért minden király alaposan meg kellett válogassa kiket nevezett meg bizalmasainak. Egy rossz döntés olykor nem csak a hatalmat, de az életet is veszélyeztette.

Az Avalon társasjátékban Artúr király birodalmába csöppenek a játékosok, ahol a jó és a gonosz erői csapnak össze. Artúr király célja megőrizni az uralmat, hogy megóvja Britanniát a pusztulástól, miközben Mordred és bérencei minden erővel azon dolgoznak, hogy megbuktassák Artúrt és átvegyék az irányítást a királyságban. Az Avalon rejtett szerepekkel zajlik, így a játékosok nem tudnak egymás kilétéről és szándékairól, csak pár kivételes szereplő ismerheti a titkokat, mint például Merlin, de lehet, ha az ő ereje sem elegendő, hogy megóvja a királyságot a bukástól.

A játékosok célja, hogy bármelyik oldalra is kerüljenek véghez vigyék a feladatukat, vagy tartsák Artúr kezében a hatalmat, vagy buktassák meg a királyt. Ehhez ügyes helyezkedésre és megfigyelésre lesz szükség, de legfőképpen a játékostársak kiismerésére. Aki időnap előtt felfedi a kilétét, elbukik a szövetségeseivel együtt.

Gyártó

Gémklub

Indie Boards & Cards

További információk

Ajánlott életkor

13+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

5-10

Játékszabály nyelve

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Avalon” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Avalon

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
SKU 5999556750406 Kategória