Skicc

5990 Ft

Gyorsasági firkajáték nem csak művészeknek! A Skicc könnyed, rajzolós, családi partijáték. A játékosok kapnak egy-egy szót, amit le kell rajzolniuk úgy, hogy a többiek kitalálhassák – de elég gyorsan, hogy legyen idejük tippelni a többiek rajzaira! A kreativitást fejlesztő társasjáték.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha elérhető a termék!

Leírás

Rajzolni mindenki tud, mégis szinte mindenki azt mondja magáról, hogy az ő rajzai vállalhatatlanok. Igen, lehet, hogy nem mindenki rendelkezik egy művész kézügyességével, de az egyik legmókásabb partijátékban, a Skiccben a művészeti véna nem is elvárás. Sőt, itt nincs is idő lassan, megfontoltan alkotni, ugyanis a játék lényege, hogy nem csak a saját kisorsolt szavam rajzoljam le minél gyorsabban (de mégis felismerhető módon), hanem a többi játékos rajzaira is tippeljek, hogy ezután a minél több pontot érő, kör végi jelzőt ragadjam el a játéktér közepéről. És bármennyire is szeretnénk kifinomult rajzokat alkotni, hogy a többi játékos biztos lehessen benne, hogy nem a Brokkolit vagy Karfiolt rajzoltunk le, hanem a Fejes káposztát, erre csak rövid időnk, és csak pár ceruza vonásunk lesz. Így bár minél gyorsabban kell alkotnunk, az is nagyon fontos, hogy alkotásunk felismerhető legyen, mert minden játékos után, aki nem találja ki rajzunkat, mínusz pontot kapunk.

Tehát mi a feladat? Egyre nehezedő szavak közül a kisorsolt szavamat minél gyorsabban, de mégis felismerhetően lerajzolnom, majd tippelnem a játékos társaim hasonlóan megalkotott szavaira. Egyszerűen hangzik ugye? Hát nem is mindig az, de ezért lesz a Skicc egy igazán jó partijáték.

Gyártó

Czech Games Edition

Gémklub

További információk

Ajánlott életkor

8+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

3-6

Játékszabály nyelve

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Skicc” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .