3000 bandita

17610 Ft

Időutazás a vadnyugatra…
A 3000 bandita különleges, könnyen tanulható, blöffölésre épülő társasjáték. A játékosok átlátszó kártyákból „megépítik” a saját banditáikat, hogy azokkal megelőzzék a többieket a jövőből érkezett kütyük megtalálásában…
A játék egyedisége abban rejlik, hogy a kártyák kombinálásával 3000 különböző bandita hozható létre a játéban.

Csak rendelésre

Leírás

“Építs egy osztagot, hogy értékes technológiát lopj el egy alternatív történelmi vadnyugaton.”

“Az Utazó sok változást hozott kis határ menti városunkba az elmúlt öt évben. Minden képzeletet felülmúló csodákat mutatott nekünk, és megtanított minket, hogyan használjuk különös gépeit. Most, hogy az Utazó eltűnt, vihar közeleg. Ki fogja irányítani az amerikai határvidék sorsát?”

A 3000 banditában a játékosok olyan rivális vezetők szerepét ölthetik magukra, akik megpróbálják ellopni az Utazó által hátrahagyott értékes technológiát. Az egyértelmű kártyák átfedésével egyedi gazembereket hozhatsz létre, és használhatod őket arra, hogy túljárj az ellenfeleid eszén. Röviden: bérelj fel csirkefogókat, hogy erős kombókat építs, lopj technológiát, és járj túl az ellenségeid eszén. Ki fogja irányítani az amerikai határvidék sorsát?”

További információk

Cikkszám

ASM34645

EAN

841333118983

Ajánlott életkor

12+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

2-4

Játékszabály nyelve

magyar

Kivitel

Önálló játék

Gyártó

Asmodee

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„3000 bandita” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You're viewing: 3000 bandita 17610 Ft
Értékelés: 0 / 5
Kosárba teszem