Fesztáv

17890 Ft

Madarat tolláról – játékost madarairól! A Fesztáv gyönyörű kivitelű, nagy sikerű, „tablóépítő” társasjáték. A játékosok Észak-Amerika madarait igyekeznek úgy megetetni és „fészkeltetni”, hogy azok minél jobban érezzék magukat, és így minél több tojást tojjanak. Tablóépítés: a korlátozott számban megszerezhető kártyákból kell, azok egymásra hatásait figyelembe véve, a legértékesebb kombinációkat létrehozni.

Csak rendelésre

Leírás

Most 60 perce igazi madárrajongók lehettek, vagy már lehet, hogy azok vagytok?!

Próbáljátok ki, milyen ornitológusnak, madárgyűjtőnek lenni, mégpedig úgy, hogy megpróbáltok minél több madarat felkutatni és elcsábítani. Minden elcsábított madár tovább bővíti  az élőhelyeid kombinációs láncát!

Ezek az élőhelyek a növekedés számos kulcsfontosságú tényezőjére koncentrálnak, ha sorra kerültök, ezek közül az akciók közül választhattok:

  • A madarak tojást raknak
  • Eledelt gyűjtenek a madáretető formájú kockatoronyból
  • Újabb madárkártyát húznak

A lehetőségeket minden játékostábláján sorok jelképezik, és amint egy sorba új kártya kerül, aktiválódnak a korábban lerakott madarak egyedi képességei. Úgy tudjátok a legjobban felhasználni a kártyákat, ha a sor amit létrehoztok, erősítik egymás hatását, és a kártyák egymásra épülnek. Azonban figyelni kell, mert minden sorban csak az adott élőhelynek megfelelő madár kerülhet! A pontszerzésnek számos módja van: maguk a madarak is érnek pontot, de pont jár az általuk rakott tojások száma és a begyűjtött élelem után is, de az egyéni feladatok teljesítése is sok plusz pontot hozhat.

Gyártó

Delta Vision

További információk

Ajánlott életkor

14+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

1-5

Játékszabály nyelve

magyar

Fesztáv termékről 1 értékelés

  1. Csilla Csizik (megerősített tulajdonos)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Csajos bulikra választottuk, szerintem jó döntès volt. A bolt nagyon kedves, pontos ès szuper gyors, 1 nap alatt megjött, házhoz is vitte (közelben lakom)

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You're viewing: Fesztáv 17890 Ft
Kosárba teszem