Dobd a témát

3490 Ft

Dobjatok a kockákkal, és párosítsátok össze a kezdőbetűket a témákkal! A Dobd a témát! zsebre vágható, pörgős „ország, város…” kockajáték. A dobókockák meghatározzák a témákat és a lehetséges kezdőbetűket, és a játékosok a megfelelő szavak bekiabálásával villámgyorsan párokat alkotnak belőlük. A szóasszociációs képességet fejlesztő társasjáték.

Csak rendelésre

Leírás

Ország, város, fiú, lány – illetve valami nagyon hasonló, de kompakt, modern, kényelmes változatban, 7 helyett 30 témával.

A dobozban, ami egyébként nadrágzsebben elfér, találunk 5 témakockát és 5 betűkockát. Minden fordulóban ezekkel dobunk, és bárki bármelyik látható témában bármelyik látható betűvel mondhat egy szót, hogy az annak megfelelő kockapárt magához ragadja, csak arra kell figyelnie, hogy ezek a kockák egyforma színűek ne legyenek. Kis odafigyeléssel és villámgyors asszociációkkal lehet így körről körre gyűjtögetni a pontokat.

Minden körben mások a témák, mások a betűk, és ha valaki magához ragad ezek közül egyet-egyet, azzal a lehetőségek száma is csökken, szóval nincs idő mélázni!

Gyártó

Gémklub

További információk

Ajánlott életkor

8+

Játék nyelve

magyar

Játékosok száma

2-6

Játékszabály nyelve

magyar

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dobd a témát” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You're viewing: Dobd a témát 3490 Ft
Értékelés: 0 / 5
Kosárba teszem